Новини и събития


Добре дошли в новия сайт на СРРМБИ
Уважаеми партньори и приятели на СРРМБИ, с най-голямо удоволствие искаме да Ви приветстваме в нашия обновен уеб сайт!

През настоящата година взехме решение да изградим една нова и съвременна визия на нашето сдружение. Освен променения външен вид на сайта ни, въвеждаме и изцяло нов раздел "Новини и събития", чрез който искаме да Ви държим максимално осведомени по различни теми свързани с икономиката, търговията, бизнес климата, възможностите за инвестиции и развитието на страната ни по региони. В него ще откриете важна информация относно предстоящи бизнес форуми и търговски изложения в България и в чужбина. Искаме да Ви представяме и добрите примери за успешни чуждестранни бизнес проекти в страната ни, както и български такива в чужбина.

Стартираме и страница във Фейсбук, където можете да ни последвате и да достигате бързо и лесно до най-актуалните новини и събития, които ще публикуваме.

Продължаваме да следваме основната ни цел да подпомагане малките и средни предприятия в реализирането на успешни бизнес проекти, както в България, така и в чужбина. Насърчаваме предприемачеството и подкрепяме добрите идеи. Отворени сме към нови партньорства и възможности да развиваме потенциала на страната ни в икономически, социален и културно-образователен план.

Ръководството на СРРМБИ изказва благодарности на дигитална агенция Dies Web за професионалното отношение и приятния дух на работа, който имахме в процеса на изграждане на този сайт.

Надяваме се да продължим да бъдем полезни!
Публикувано на 23 Nov 2018 от rdibi.bg